- din totalleverandør

Arkitekt tegnet bolig

Om oss

TB Gruppen består idag av:
Torsbygg AS - Byggtorget Ågotnes AS - Sjøvold Elektro AS.

Torsbygg AS

Torsbygg AS ble etablert i 1990 og er et byggmesterfirma. Vi har hele tiden hatt nybygg, tilbygg og rehabilitering som svårt viktigste arbeidsområde. Vi bygger alt fra en garasje til barnehage. Vi holder til på Ågotnes, der vi har våres kontorer.

Byggtorget Ågotnes
Byggtorget Ågotnes ble etablert i 2007. Medlem av Byggtorget kjeden og har butikk og trelast handel på Ågotnes. Leverer alt av produkter innen byggebransjen til proffe og private kunder.

Sjøvold Elektro AS
Sjøvold Elektro AS driver med alt innen elektro arbeider. Vi jobber for private og proffe i boligmarkedet med nybygg og service. Vi jobber og mot offshore og det maritime markedet.

Totalleverandør

TB Gruppen arbeider med eiendomsutvikling og byggeprosjekter i regionen.

Vi har tilknyttet oss solide fagfolk og gode samarbeid med underentreprenører, som utgjør en effektiv totalleverandør med flere gode referanser.

Uansett oppdrag - vi ønsker å hjelpe deg. Vi er løsningsorientert og ikke minst serviceinnstilt stab som gir deg skreddersydde løsninger etter dine ønsker og behov.

TB Gruppen har sitt primære arbeidsområde på Sotra, Askøy og Bergen Vest.

Å bygge hus er et håndverk

Å velge et hus er å forvandle en drøm til virkelighet, og følelsene får ofte bestemme. Da kan det være trygt å vite at uansett hvilket Mesterhus du velger, får du et hjem tuftet på solid håndverk og mange års erfaring. Våre hus bygges med røtter i lokalsamfunnet, av håndtverkere med mesterbrev. Det gir deg et trygt kjøp, og oss en fornøyd huseier.

Å bygge et hjem er mesterverk

Som Norges største boligbygger med ca 1800 bygde boliger hvert år, bestreber Mesterhus seg etter å skape et hjem med god funksjonalitet og praktiske løsninger for et aktivt familieliv. Huset skal oppfylle drømmen om et hjem, og hjemmet skal oppfylle ønsket om en praktisk hverdag. Gjennom mange års erfaring, og gjennom huseiernes opplevelser av å bo i huset vi bygget, har vi lært mye om hvordan man skaper gode hjem.