Fritidsleiligheter Døscherholmen

Om prosjektet

Muligens det vakreste og mest unike fritids prosjektet i Vestlandets skjærgård.
På Sotra - Sør i Sund kommune, på Tofterøy ligger Døscherholmen.

Døscherholmen er ei lita øy i Sund kommune i Hordaland.
Døscherholmen ligger nord på Tofterøy, rett øst for Glesvær. Holmen ble i 1888 tildelt Elias Olsen fra Bremnes som husmannsplass. Han etablerte landhandel og tok samtidig navnet Elias Olsen Døscherholmen. Han bygde han også et tranbrenneri og han solgte drivstoff til båtfolket. I 1902 kjøpte han øya. Virksomheten på holmen ble etter hvert utvidet med bl.a. barkeri, fiskemottak og sildesalteri og i 1915 fikk holmen eget brevhus, dette ble i 1920 omgjort til poståpneri. Sønnen Bernt Olsen tok over forretningen i 1912 og drev den frem til han døde i 1937.
Etter andre verdenskrig kom det veiforbindelse til Døscherholmen, men det forhindret ikke at næringsvirksomheten i løpet av 60- og 70-tallet måtte avvikles. I nyere tid har det blitt lansert planer om ny bebyggelse på holmen

(kilde: Wikipedia)

På Døscherholmen har vi nå godkjent reguleringsplan med unike leiligheter. Moderne trekk, storhavet med fiskemuligheter, frilufts aktiviteter, egen marina og opparbeidete fellesområder. Her kan du nå få ditt eget paradis.

Område
Adresse/ Prosjekt:
Døscherholmen - Gnr/Bnr 25/ 5,49,50,52 på Tofterøy - Sund Kommune
(Felles reguleringsplan for ovennevnte bruks nr.)

Reguleringsplan:
På deler av gård- og bruks nummer har vi godkjent reguleringsplan for oppføring av fritids leiligheter.
Vårt prosjekt omhandler totalt 5 bygg med totalt 11 stk selveiende leiligheter i ulike størrelser. Leilighetene er merket med BI og B2. I B2 vil det være 3 bygg med til sammen 9 leiligheter fordelt på 3 etasjer i hvert bygg. I B1 vil det være 2 bygg hvor det blir en leilighet over 2 etasjer i hvert bygg. Hver leilighet vil være en del av et sameie hvor det blir opparbeidet felles uteområde med tilhørende båtplass og parkerings område mm.. Hver leilighet vil få sin egen båtplass i et flytebryggeanlegg.. Kopi av godkjent reguleringsplan kan fås ved henvendelse til utbygger.

Eierform:
Fritidsleilighetene vil være selveiende med seksjons nummer - organisert i et sameie. Det vil bli utarbeidet sameie hvor det etableres sameie vedtekter. Tomten vil være felles eie hvor fellesområde som felles uteområde, kaiområde, flytebryggeanlegg, parkering mv. kommer innunder sameiet og hver leilighet vil få eget seksjon nummer.

Utbygging , salg og ferdigstillelse
Prosjektet er igangsatt når det gjelder planlegging, grunnarbeid og infrastruktur
Utbygger, Døsherholmen Kystferie AS, står selv for visning og salg. Oppgjør og kontrakt via Advokat/Megler.

Last Ned:

Linker:

Adresse / Kart: Døscherholmen


KONTAKT INFO:

Thomas Støen
Tlf: 90 61 69 00
E-post: thomas@torsbygg.no

Tor G. Støen
Tlf: 95 20 62 57
E-post: tor@torsbygg.no