Eneboliger ved sjøen

  • UTSIKTSTOMTER
  • SOLRIKE I NATURSKJØNNE OMGIVELSER
  • MULIGHET FOR BÅTFESTE

Lokøy - vestsiden av Fjell kommune

Området har en fantastisk beliggenhet med havet og alle dets muligheter som nærmeste nabo - likevel er det kun ca 15-20 minutter å kjøre til Ågotnes og Straume. I området finner du båthavn, Langøy Kystkultursenter, rike fiskeplasser, lite nedbør, badeplasser, mange soltimer og det gode liv.

Boligen ligger i idylliske omgivelser med det maritime miljø som nærmeste nabo. I tillegg har godt tur terreng - kort vei til Skålevik med kunstgressbaner, godt idrettsmiljø. Det er kort avstand til barneskole, barnehage og bussforbindelse. Sørvest vendt med mye sol, kort vei til sjø hvor det også er mulig å få etablert båtfeste.

Beskrivelse

Utbyggingen består av 3 tomter. Boligene er moderne stil med utgangspunkt i Mesterhus sin Signatur serie. Det vil bli bygget kundetilpasset Signatur 308 og 303. I tillegg til en enebolig med utleiedel med utgangspunkt i Signatur serien.

Adkomst

Med utgangspunkt fra Sotrabroen kjører du vestover 555 gjennom Kolltveit tunnelen, tar til venstre i rundkjøring og fortsetter til Fjell. Ved Fjell kirke tar du til høyre og følger veien mot Ulvesth og Skålvik. Ved Skålvik tar du til venstre - kjører over broen til Langøy og sørover (venstre) mot Lokøy. På Lokøy hvor veien deler seg tar du til venstre - like etterpå tar du 1. vei opp til venstre hvor du finner 3 flotte boligtomter hvor du kan få ditt eget Mesterhus.

Salg ved Torsbygg AS - se også facebook/torsbygg.no eller www.torsbygg.no

Kontakt

Tor G. Støen
Mob: 95 20 62 57
E-post: tor@torsbygg.no

Thomas Støen
Mob: 90 61 69 00
E-post: thomas@torsbygg.no